Додатоци за кујни / Канти за отпад

Производител Bellanda – Италија
Модел Канта за отпадок
Опис Уникатно и практично решение за отстранување на отпадот дирекно од плотната.
Брза и лесна монтажа.
Изработен од АБС.
Капацитет: 13 литри.
Шифра BEL 04001 D295 BEL 04003 D295
Финиш Бела канта со бел капак. Црна канта со црн капак.
Цена 1,200 ден. 1,200 ден.
Димензии Погледни технички цртеж овде.