Додатоци за кујни / Канти за отпад

Производител Bellanda – Италија
Шифра BEL 04011 D295
Модел Канта за отпадок
Опис Уникатно и практично решение за отстранување на отпадот дирекно од плотната.
Брза и лесна монтажа.
Изработен од АБС.
Капацитет: 13 литри.
Финиш Бела канта со бел капак обложен со челик.
Димензии Погледни технички цртеж овде.
Цена 1,650 ден.