Гардеробен сегмент / Оклагии

Производител Бату Дизајн – Турција
Производ Шифра Должина (мм) Финиш Цена
Оклагија 01.031.01 3000 Антрацит 780
Држачи 01.031.02 Антрацит 70
Капачиња 01.031.03 Антрацит 10
Заштитна гума 04.045.01 Антрацит 55 den./m