Гардеробен сегмент / Оклагии

Производител Бату Дизајн – Турција
Шифра Ширина (мм) Финиш Цена
01.024.01 600 ~ 764 Антрацит 1,990
01.024.01 764 ~ 1155 Антрацит 1,990