Механизми и оков за отварање на вратички / Системи за вратички

Производител Grass – Австрија
Опис

Механизам за спуштање на вратички со меко затварање и отварање. Напомена: За комплетирање на овој систем на вратичките потребно е да се постават шарки Флап. Шарките ФЛАП се нарачуваат посебно.

Особини

■ Меко отварање и затварање;
■ Прилагодлив агол на отварање преку должината на каблето;
■ Подесување на силата на пружина;
■ Може да се употреби во кабинети со длабочина од 110мм;
■ Тежина на врата до 10кг.
■ Висина на врата од 200 до 480мм;
■ Може да се постави лево/десно;
■ Лесно поставување во хоризонтална или вертикална положба;
■ Бои: Бела, Црна и Сива.

Монтажни инструкции

Овде симнете монтажни инструкции.

Производ Шифра Моќ (N) Цена
Механизам F053139661 60N 2,400
Механизам F053139662 100N 2,500
Механизам F053139686 160N 2,550
Механизам F053139687 200N 2,600
Производ Шифра Боја Цена
Капак F053139668 Бел 175
Капак F053139669 Црн 175
Капак F053139670 Сив 175