Grass (200 000 отварања) / Tiomos Flap

Производител Grass – Австрија
Опис Специјална шарка за вратички со дебелина од 16 до 21 мм.
Особини

■ Модерен дизајн;
■ Агол на отварање од 90°;
■ Со врати со дебелина од 16 до 21мм;
■ Мало растојание помеѓу вратата и кабинетот;
■ Тро-димензионално подесување;
■ Многу погоден да се комбинира со Kinvaro D системите за врати.

Монтажни инструкции

Овде симнете монтажни инструкции.

Модел Шифра Цена
Tiomos Flap F053139671 480
Tiomos Flap капаче F053139675 27
Tiomos Flap адаптер/дистанцер F053139676 32