Додатоци за кујни / Задни лајсни

Производител Кулач – Турција
Должина 4000 мм
Издавање 2000, 4000 мм
Финиши 0001, 0002, 0003, 0004, 0005
Цена 125 ден./м
Аголници и завршни капачиња
Аголници и завршни капачиња Сетот го сочинуваат: 1 внатрешен агол, 1 надворешен агол, 1 лев завршеток, 1 десен завршеток.
Финиш Сиви, Светло кафеави, Темно кафеави
Цена 50 ден.

0001

0002

0003

0004

0005