Гардеробен сегмент / Турски системи

Производител ALBATUR – Турција
Опис М20 8800 е шибер систем кој го затвара преминот помеѓу две соби. Го сочинуваат алуминиумска шина од 2 метри и сет тркалца и водилки во црна боја.
Како врата може да поставите дрвен панел со дебелина од 32 до 50 мм и тежина на вратата до 60 кг.
Цена 6,250
Совет

Цената се однесува за една врати со димензија 2100 х 1000 мм. Цената останува иста и доколку ја намалите ширината на вратата.

Во цената е вклучена само шината и дел од пропратниот оков. (без исполната. т.е дрвениот панел за вратата)

Солопром се бави само со продажба на овие материјали и не изработува спецификација и понуда по нацрт.

За изработка на понуда по нацрт од овој систем потребно е да ангажирате столар или фирма која произведува мебел.