Новости

Fusion е колекција на кујнски мијалници од нерѓосувачки челик на Rodi – бренд од Португалија. Изборот го прават мијалници кои се комбинација на корита со радиуси од 12мм, модерен дизајн и висок квалитет. Дизајнирани за всадно монтирање, мијалниците од оваа колекција се одвојуваат по првиот одливник поставен на средина на мијалникот. Припаѓаат во елитната класа на мијалници изработени од подебел нерѓосувачки челик кој на мијалникот му дава исклучителна цврстина и издржливост.