Додатоци за кујни / Задни лајсни

Производител Рехау – Германија
Должина 4200 мм
Издавање 2100, 4200 мм
Финиши Бела мат, Црна мат, Даб (К003), Сива
Цена 340 ден./м
Аголници и завршни капачиња
Финиш Бела мат, Црна мат, Даб (К003), Сива
Цена 20 ден. (лево + десно)
Финиш Бела мат, Црна мат, Даб (К003), Сива
Цена 20 ден.
Финиш Бела мат, Црна мат, Даб (К003), Сива
Цена 20 ден.

Бела мат

Сива

Црна мат

Даб (K003)