Новости

Да поставува нови трендови во естетиката и функционалноста со разноликост без споредба, е креативна идеја која KAINDL со години ја применува на своите површини. Ова им овозможи да одговорат на индивидуалните потреби на нивните корисници.

Како иновативен лидер од Салцбург, KAINDL постојано ги следи најновите светски трендови и соработува со нивниот тим дизајнери.

Понудата ја сочинуваат колекции на декоративни плочи кои ги заведуваат очите со незамислива богата убавина на декорите и мноштво привлечни детали.