Додатоци за кујни / Лизгачи за фиоки и додатоци

Производител MESAN – Турција
Опис Пластичен сад за суви чинии. Пластиката е модуарна, односно, може во серија да додават број на колони по Ваш избор..
Шифра Ширина Финиш Цена
105-83-51 270 mm Anthracite 265

Финиш

Anthracite