Мијалници и Чешми / Ростфрајни мијалници

Ростфрај Полиран
Елемент

Аголен елемент 900 х 900 мм

Сифон Ø 120
Додатоци 6      
Цена 10,640
Повеќе

ДимензииДодатоциПрашања и одговори