Мијалници и Чешми / Ростфрајни мијалници

Ростфрај Полиран
Елемент

650 мм

Сифон Ø 120
Додатоци 1 2 3 4 5 6
Цена 21,500
Повеќе

ДимензииДодатоциПрашања и одговори