Мијалници и Чешми / Ростфрајни мијалници

Ростфрај Полиран
Елемент

200 , 400 мм

Сифон Ø 120
Додатоци 6      
Цена 2,300
Повеќе

ДимензииДодатоциПрашања и одговори