Медијапани

Производител KRONOSPAN – Германија
Опис MDF

Табла изработена со средна густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина.

HDF

Табла изработена со зголемена густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина.

Особини ■ Табли за ентериерно опремување во суви услови,

■ Зголемена стабилност, отпорност и издржливост,

■ Ниско ниво на набабрување,

■ Мазна површина,

■ Одлични обработливи способности,

■ Одлични за обложување со HPL, дрвен фурнир или PVC фолии
или фарбање.

Тип Димензија Дебелини
8 10 12 16 18
МДФ 2800 х 2070 1,520 1,840 2,090 2,570 2,890
Тип Димензија Дебелини
19 22 25 30 40
МДФ 2800 х 2070 3,100 3,530 4,160 5,090 7,050
Тип Димензија Дебелини
4 5 6
ХДФ 2800 х 2070 830 1,090 1,265

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher