MDF

Prodhues KRONOSPAN- Gjermani
Përshkrim

MDF
Tabela të punuara me dendësi të mesme të fijeve të drurit të lidhur
ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtësi të lartë.

HDF
Tabelë e punuar me dendësi të zmadhuar të fijeve të drurit të lidhur ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtësi të lartë.

Veçori

■ Tabela për pajisje të enterierëve në kushte të thata,
■ Stabilitet i zmadhuar, rezistencë dhe qëndrueshmëri,
■ Sipërfaqe të lëmuara i anës së pa fisnikëruar dhe të fisnikëruar
■ Nivel i ulët i bymimit,
■ Aftësi të shkëlqyeshme për përpunim,
■ Shumë të përshtatshëm për mbulim me HPL, rimeso druri ose PVC
varak dhe për lyerje.

Zbatim

Enterier dhe dizajn i mobilieve, Fytyra ose dyer të mobilieve.

Tip Dimensioni Çmimi
8 10 12 16 18
MDF 2800 x 2070 2,965 3,605 4,244 5,550 6,244
Tip Dimensioni Çmimi
19 22 25 30 40
MDF 2800 x 2070 6,591 7,721 8,841 10,774 14,908
Tip Dimensioni Çmimi
4 5 6
HDF 2800 х 2070 2,020 2,510 2,352