MDF

Prodhues KRONOSPAN- Gjermani
Përshkrim

Tabela të punuara me dendësi të mesme të fijeve të drurit të lidhur
ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtësi të lartë.
Të fisnikëruar me varak melamini nga njëra ose nga të dy anët.

Veçori

■ Tabela për pajisje të enterierëve në kushte të thata,
■ Stabilitet i zmadhuar, rezistencë dhe qëndrueshmëri,
■ Sipërfaqe të lëmuara i anës së pa fisnikëruar dhe të fisnikëruar
■ Nivel i ulët i bymimit,
■ Aftësi të shkëlqyeshme për përpunim,
■ Shumë të përshtatshëm për mbulim me HPL, rimeso druri ose PVC
varak dhe për lyerje.

Zbatim

Enterier dhe dizajn i mobilieve, Fytyra ose dyer të mobilieve.

Tip Dimensioni Çmimi
16 18 22 25
MDF i fisnikëruar nga njëra anë 110 SM 2800 x 2070 6,233 6,744 8,243 9,379
3D – MDF i fisnikëruar nga njëra anë 101 PE 2800 x 2070 6,475
MDF i fisnikëruar nga të dy anët 110 SM 2800 x 2070 6,393 6,944