Медијапани

Производител PFLEIDERER – Германија
Опис

Табла изработена со зголемена густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина.

Засечена по цела должина со цел да се постигне свитливост на
таблата.

Особини

■ Табли за ентериерно опремување во суви услови,
■ Зголемена стабилност, отпорност и издржливост,
■ Ниско ниво на набабрување,
■ Мазна површина,
■ Одлични обработливи способности,
■ Одлични за обложување со HPL, дрвен фурнир или PVC фолии
или фарбање.

Примена

Материјал за голем број ентериерни решенија како, столбови,
лица на кујни или шанкови, брановидни ѕидови, сцени, и друго.

Тип Димензија Дебелини
8 10 12 16 18
Флекс 2800 х 1030 2,050        

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher