MDF

Prodhues PFLEIDERER- Gjermani
Përshkrim

HDF
Tabelë e punuar me dendësi të zmadhuar të fijeve të drurit të lidhur ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtësi të lartë. Të prerë në tërë gjatësinë me qëllim që të arrihet lakueshmëri e panelit.

Veçori

■ Tabela për pajisje të enterierëve në kushte të thata,
■ Stabilitet i zmadhuar, rezistencë dhe qëndrueshmëri,
■ Sipërfaqe të lëmuara i anës së pa fisnikëruar dhe të fisnikëruar
■ Nivel i ulët i bymimit,
■ Aftësi të shkëlqyeshme për përpunim,
■ Shumë të përshtatshëm për mbulim me HPL, rimeso druri ose PVC
varak dhe për lyerje.

Zbatim

Material për numër të madh të zgjedhjeve për enterierë si shtylla, fytyra të kuzhinave ose bareve, mure të valëzuara, skena e të tjerë.

Tip Dimensioni Çmimi
8 10 12 16 18
Flexi 2800 x 1030 2,050