Други плочи

Производител KRONOSPAN- Германија
Опис За да се произведе ОСБ табла, се сечат долги и лиснати дрвни деланки. Се нанесуваат три или четири слоја од овие деланки со правец на должина на таблата и меѓусебно се сврзуваат со ЕКО смола.
Примена Флексибилни и цврсти, осб таблите имаат широко поле на примена.

ВО ДРВНАТА СТАНБЕНА ИЗГРАДБА КАКО:

■ Носачи на товар,

■ Ѕидни, подни и тавански облоги на дрвена конструкција.

ЕНТЕРИЕРЕН ДИЗАЈН И ДЕКОРАТИВНА ПРИМЕНА:

■ За подно реновирање,

■ Заштитни ѕидни облоги во спортски објекти,

■ Изработка на штандови на саемите и продавниците.

ИНДУСТРИСКА ПРИМЕНА КАКО:

■ Изработка на разни сталажи и кутии,

■ Како под во магацински објекти,

■ Издржлив и долготраен материјал за пакување.

Димензија 2440 х 1220 х 9 11 15 18 22
Цена на табла по дебелина 801 963 1,287 1,545 1,888

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher