Медијапани

Производител PFLEIDERER- Германија
Опис

Табла изработена со средна густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина.
■ Едностран оплеменет и грундиран MDF – На оваа табла се обработува само грундираната страна (страна подготвена за фарбање).
■ Двостран грундиран MDF – На овој медијапан се обработуваат двете страни.

Особини

■ Табли за ентериерно опремување во суви услови,
■ Зголемена стабилност, отпорност и издржливост,
■ Ниско ниво на набабрување,
■ Одлични обработливи способности,
■ Одлични за фарбање.

Примена

Ентериерен и дизајн на мебел, Лица или вратички на мебел.

Тип Димензија Дебелини
16 18 25
Едностран оплеменет и
грундиран медијапан
2655 х 2100 4,310 4,750
Двострано грундиран медијапан 2655 х 2100 3,800 4,120 5,885

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher