Други плочи

Производител H-FLACHS- Словачка
Опис

Табла изработена со ленено јадро, двострано оплеменета со природен фурнир.

Примена

Бидејќи се изработени од стебло на лен, тежината им е намалена до 60%. Ова ги прави одличен избор за повеќе ентериерни решенија како, канцелариски бироа, полици, комоди, и друго.

Фурнир Димензија Дебелини
39 41 51
Фајнлајн 2500 х 1220 5,612 8.070
Даб 2500 х 1220 4,681 5,653
Бука 2500 х 1220 3,755 4,569

Фајнлајн

Даб

Бука