Други плочи

Производител KRONOSPAN- Германија
Опис

HDF
Табла изработена со зголемена густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина, излакирана од едната страна.

Особини

■ Табли за ентериерно опремување во суви услови,
■ Зголемена стабилност, отпорност и издржливост,

Димензија

2800 х 2070 х 3

Примена

■ Ентериерен и дизајн на мебел,
■ Позадини на ентериерните елементи,
■ Производство на врати,
■ Подлога во фиоките.

Оков за лесонит

За да го погледнете оковот кликнете овде.

101 PE (2800x2070x2,5)

Цена: 1,097

2201 (2850x2070x3)

Цена: 1,320

101 PE (2800x2070x3)

Цена: 1,296

514 PE

Цена: 1,132

881 PE

Цена: 1,337

190 PE

Цена: 1,379

381 PR

Цена: 1,379

344 PR

Цена: 1,515

0729 PR

Цена: 1,379

8197 PR

Цена: 1,379

854 PR

Цена: 1,379

Суровински 2,5мм

Цена: 1,015