Panelet tjera

Prodhues KRONOSPAN- Gjermani
Përshkrim

HDF
Tabelë e punuar me dendësi të zmadhuar të fijeve të drurit të lidhura ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtësi të lartë, i lyer me llak nga njëra anë.

Veçori

■ Tabela për pajisje të enterierëve në kushte të thata,
■ Stabilitet i zmadhuar, rezistencë dhe qëndrueshmëri.

Dimensioni

2800 х 2070 х 3

Zbatim

■ Enterier dhe dizajn i mobilieve,
■ Prapavija të elementeve të enterierit,
■ Prodhimin e dyerve,
■ Shtresa e poshtme e sirtarëve.

Artikuj metali për lesonit

Që t’i shihni artikujt e metalit klikoni këtu.

101 PE (2800x2070x2,5mm)

Çmimi: 1,390

2201 (2850x2070x3mm)

Çmimi: 1,550

164 PE

Çmimi: 1,379

514 PE

Çmimi: 1,379

881 PE

Çmimi: 1,337

190 PE

Çmimi: 1,379

381 PR

Çmimi: 1,379

K003 PE

Çmimi: 1,379

0729 PR

Çmimi: 1,379

8197 PR

Çmimi: 1,379

854 PR

Çmimi: 1,379

I papërpunuar 2,5mm

Çmimi: 1,015