Мијалници и Чешми / Гранитни мијалници

Елемент Агол 900 х 900 мм
Сифон Ø 120
DURAQUARTZ 29 50
Цена со попуст 13,900
DURAQUARTZ 28
Цена со попуст 14,430
DURAQUARTZ 53
Цена со попуст 14,800
DURAQUARTZ А8
Цена со попуст 15,300
METALQUARTZ 70 73
Цена со попуст 14,500
METALQUARTZ 74
Цена со попуст 16,000
Гаранција 10 години
Повеќе

ДимензииПрашања и одговори

Пoвршини

▼ Кликнете овде да ги видите површините

А8 – Alaska

28 – Milk white

29 – Avena

50 – Sahara

53 – Arena Grey

70 – Copper

73 – Anthracite

74 – Black