Мијалници / Гранитни мијалници

Ограничени количини

Елемент 600 мм
Сифон Ø 120
DURAQUARTZ A8 28
Цена со попуст 8,500
METALQUARTZ 70
Цена со попуст 8,500
Гаранција 10 години
Повеќе

ДимензииПрашања и одговори

Пoвршини

▼ Кликнете овде да ги видите површините

А8 – Alaska

28 – Milk white

70 – Copper