Мијалници / Гранитни мијалници

Ограничени количини

Елемент 1000 мм
Сифон Ø 120
DURAQUARTZ A8 50
Цена со попуст 9,500
DURAQUARTZ 53
Цена со попуст 10,000
DURAQUARTZ 28
Цена со попуст 11,960
METALQUARTZ 70 73
Цена со попуст 9,500
Гаранција 10 години
Повеќе

ДимензииПрашања и одговори

Пoвршини

▼ Кликнете овде да ги видите површините

А8 – Alaska

28 – Milk white

50 – Sahara

53 – Arena Grey

70 – Copper

73 – Anthracite