Други плочи

Производител KRONOSPAN- Германија
Опис

Табла изработена од три слоја дрвни честички сврзани меѓусебно со специјална смола под притисок и топлина.

Особини

■ Табли за ентериерно опремување во суви услови,
■ Одлични за оплеменување со ХПЛ и дрвен фурнир.

Примена Ентериерен и дизајн на мебел.
Тип Димензија Цена на табла по дебелина
10 16 18 25
Брусена 2800 х 2070 2,935 2,998 3,373 4,846