Panelet tjera

Prodhues KRONOSPAN- Gjermani
Përshkrim

Tabelë e punuar nga tri shtresa të grimcave të drurit të lidhur ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtësi.

Veçori

■ Tabela për pajisje të enterierëve në kushte të thata,
■ Të shkëlqyeshëm gjatë fisnikërimit me HPL rimeso dhe rimeso druri.

Zbatim Interior design.
Tip Dimensioni Çmimi
10 16 18 25
Kompensate të smeriluar 2800 х 2070 2,935 2,998 3,373 4,846