Мијалници и Чешми / Ростфрајни мијалници

Ростфрај Полиран
Елемент

800 мм

Сифон Ø 120
Додатоци 1 2 3 4 5 6
Цена 19,500
Повеќе

ДимензииДодатоциПрашања и одговори