Шиберски системи

Производител GRUPPO POZZI – Италија
Опис Уникатен лизгачки систем за плакари со механизам за меко затварање.
Врвен дизајн и беспрекорна елеганција. Единствен по својата естетска вредност, која нуди можност за вертикална и хоризонтална поделба на вратите. Погоден за најразлични видови на исполна од стакло, иверка, панели.
Особини

■ Систем за меко затварање;
■ Лесно подесување на вратите со помош на имбус клуч и штраф;
■ Поставување на стаклена исполна 4-6 мм;
■ Поставување на исполна од иверка 8-10 мм;
■ Тежина на врата: 60 кг.

Финиши Алуминиум, Црн
Ценовник

Овде симнете го ценовникот.

Совет

Бидејќи се работи за систем составен од повеќе компоненти, лесно се прилагодува кон Вашите барања за замислениот проект. Проектите можат да имаат различна потреба и дизајн, оттаму, и не е можно да се даде фиксна цена за овој систем.

Солопром се бави само со продажба на овие материјали и не изработува спецификација и понуда по нацрт.

За изработка на понуда по нацрт од овој систем потребно е да ангажирате столар или фирма која произведува мебел.

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher