СОЛОПРОМ ЦДЦ КАТЛАНОВО Големопродажба и дистрибуција

Растот на индустријата фокусирана на материјалите за мебел со себе донесе револуционерни решенија на плочести материјали во привлечни современи и уникатни дезени и намена, како во јавнот така и во приватниот сектор. Појава на разновиден оков со декоративен и естетски дизајн, но и тие со функционална природа за подобро искористување и пополнување на просторот за живеење.

Секако, овие промени во светот се одразија и во Република Македонија, а појавата на зголемениот интерес за искористување на благодетите кои ги нудат овие производи само повеќе ја распалија идејата за проширување на бизнисот преку целата република.

Во 2004 год. , Солопром отвори уште едно продажно место – специјализиран дистрибутивен центар за големопродажба, на 20км од Скопје, на автопатот Скопје-Гевгелија. Овој проект ги пресретна барањата од страна на локалните дистрибутери и големи клиенти, кои се лоцирани надвор од Скопје.

Денес дистрибутивниот центар работи со исполнет капацитет. Заедно со целосната посветеност на вработените со исполнување на зададените работни цели опфатени во организационата шема прави да сме горди што од нацрт идеја успеавме да создадеме една успешна и амбициозна фирма.

  • Адреса : Ул.1 бб, Катланово – Скопје
  • тел.:+389 (0)2 26 14 030 ;+389 (0)2 26 28 870
  • факс.: +389 (0)2 26 00 017
  • E-mail: distribucija@soloprom.com.mk
  • Работно време
  • 8:00 – 16:00 часот (пон. – пет.)
  • 8:00 – 14:00 часот (сабота)


air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher