Кисела Вода Малопродажба и услуги

По период изминат во внимателно планирање и разгледување на разни решенија, Солопром повторно се појави со проект за уште една подружница. Овојпат со новиот магацин и погон ја прошири својата дејност и услуги на подрачјето на Кисела Вода.

Подружницата Кисела Вода започна со работа на 16 Јуни 2014 година. Фокусирана на малопродажбата и понуда на услуги, замислена е како алатка на сите столари и производители на мебел која ќе им помогне побрзо и поефикасно да ги завршат своите проекти. Вниманието ексклузивно ќе биде насочено кон прифаќање и изработка на нарачки за кроење и кантирање на плочест материјал, како и товарање на предвреме подготвена роба и оков.

При припрема на проектите, за избор и споредба на бои, избор на декоративен и функционален оков, сите столари и производители на мебел со своите странки можат да го користат изложбениот салон во Бутел 1.

  • Адреса : Ул.Христо Татарчев-1 број 101А, Скопје
  • тел.:  +389 (0)2 27 46 401
  • E-mail: kv@soloprom.com.mk
  • Работно време
  • 8:00 – 16:00 (Пон-петок)

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher