Услуги и испорака

  Дали имате свои мајстори за изработка на мебел?

  Солопром е фирма која се бави со продажба на репроматеријали за ентериери и врши услуги како, кроење, кантирање, разни обработки на ЦНЦ машина и др.

  Доколку сакате да опремите некој дел од Вашиот стан на вас останува да најдете архитект или дизајнер, столар или фирма која се бави со производство на мебел.

  Дали фарбате Медијапан (МДФ)?

  Во моментов немаме таква услуга. Засега ќе мора да најдете столар кој има искуство со обработка и фарбање на медијапанот.

  Услуги кои во моментот можеме да ви ги понудиме за медијапанот се:

  • кроење на таблата;
  • кружно сечење на ЦНЦ машина (ровер);
  • заоблување на ивиците на парчињата на ЦНЦ машина (ровер);
  • гравирање на шара на површината на парчињата и др.
  • 3D пластифицирање.

  Дали вршите испорака на скроениот материјал?

  Засега за подигнување на искроениот материјал мора Вие да обезбедите возило (кола, комбе, камион).

  Дали вршите услуга бушење на плотните за мијалници и електрични уреди?

  Веќе долго време во нашиот инвентар на машини е вклучена и ЦНЦ машина преку која извршуваме голем број на услуги како, кружно сечење, профилирање, бушење на шарки, и да, правиме отвори за мијалници или разни други електрични уреди.

  air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

  air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher