Për ne

Veprimtaria e kompanisë

Prodhimi ynë është shitja me shumicë, shpërndarja dhe shitja me pakicë e të gjithë segmenteve të materialeve për përpunimin e mobilieve dhe enterierëve, si dhe komplet segmenti i përpunimit deri në fazën e prodhimit gjysmë të gatshëm.

Struktura

Rritja e industrisë së përqendruar në materialet për mobilie, me vete solli edhe zgjedhje revolucionare për materialet në formë të paneleve me desen dhe përdorim unik dhe bashkëkohor, si në sektorin publik po ashtu edhe në atë privat. Paraqitja e … [Vazhdo të lexosh...]

ShPP Soloprom është krijuar më 1991. Me krijimin e saj Soloprom e promovoi konceptin e ri të shitjes dhe shërbimeve në industrinë e drurit në tregun e Maqedonisë, me implementimin pionier të biznes konceptit ÇDO GJË NË NJË VEND … [Vazhdo të lexosh...]

Prodhimi ynë është shitja me shumicë, shpërndarja dhe shitja me pakicë e të gjithë segmenteve të materialeve për prodhim të mobilieve dhe enterierëve, si edhe komplet segmenti i shërbimeve të përpunimit deri te faza e gjysme prodhimit …[Vazhdo të lexosh...]

Vitrina është krijuar që të jetë vend kreativ në qendër të Shkupit, vend që do të shërbejë për inspirimin dhe realizimin e kreativitetit të arkitektëve dhe disenjatorëve të enterierëve unike të klasës së lartë si dhe projekteve të vëllimit…[Vazhdo të lexosh...]

Historia

ShPP Soloprom është krijuar më 1991. Me krijimin e saj Soloprom e promovoi konceptin e ri të shitjes dhe shërbimeve në industrinë e drurit në tregun e Maqedonisë, me implementimin pionier të biznes konceptit ÇDO GJË NË NJË VEND. Me këtë u bëmë promotorë të këtij biznes koncepti në tregun maqedonas, të përqendruar në segmentin e klasës së mesme e deri te ajo e larta e materialeve dhe prodhimeve.

Në vitin 1998 konceptin e plotësuam me shërbime për përpunimin përfundimtar të materialeve në formë të paneleve, gjegjësisht prerjen dhe vulosjen dhe CNC shërbim deri te faza e gjysmë prodhimit.

Në vitin 2004, Soloprom hapi edhe një vend të shitjes – qendër të specializuar të shpërndarjes për shitje me shumicë, 20 km larg Shkupit, në autostradën Shkup – Gjevgjeli. Ky projekt u përgjigj në kërkesat e shpërndarësve vendor dhe klientëve të mëdhenj, të cilët janë të vendosur jashtë Shkupit.

Në periudhën prej vitit 2007 deri më 2009 i zgjeruam kapacitetet e të dy vendeve me ndërtim shtesë të kapaciteteve të reja për magazina, si edhe përdorim teknologjinë më bashkëkohore në segmentin e shërbimeve për përpunim dhe gjysmë prodhime.

Në vitin 2011 u bënë hapat e parë në investimin tonë më të ri, me emrin e projektit “Soloprom Arkitekt Spot”, e cila më vonë u shndërrua në brendin e ri të Solopromit me emrin Vitrina. Në tetor të vitit 2012, Vitrina filloi me punë e vendosur në qendër të Shkupit, si vend që ofron materiale të reja dekorative dhe teknike, që do t’u mundësojë arkitektëve, dhe të gjithë njerëzve kreativ, inspirim dhe realizim të kreativitetit të tyre në enterier unik të klasës së lartë.

Përgjegjësia ndaj shoqërisë

Kujdes të veçantë i kushtojmë edukimit dhe motivimit të vazhdueshëm të të punësuarve për kryerje të suksesshme të detyrave të punës, si edhe për mbrojtjen e mjedisit jetësor, për rritjen e vlerës ndaj konsumatorëve, të punësuarve dhe shoqërisë në tërësi.

Kompania jonë, në mënyrë aktive e mbështet kulturën nëpërmjet mundësimit të kushteve për realizimin e:

 • Pjesë e qëllimeve të manifestimeve të caktuara kulturore (Opera dhe Baleti i Maqedonisë, SHKA Tanec, Design Week, Asociacioni i Ri i Maqedonisë i Magjistarëve…);
 • E mbështet sportin (reprezentacionin e Maqedonisë në volejboll);
 • Pjesëmarrje në projekte humanitare (SOS fshati i fëmijëve, Megjashi…).

Kah e ardhmja

Qëllimet, vlerat tona si dhe imazhin e kompanisë moderne dhe fleksibile, e aftë për ballafaqimin me sfidat globale, i ndërtojmë në bazë të partneritetit afatgjatë me klientët tanë. Vazhdojmë me zhvillim të mëtejshëm dhe përmirësim të proceseve, prodhimeve dhe shërbimeve, si dhe me promovimin në vazhdimësitë prodhimeve të reja në tregun maqedonas.

Brende

 • AGT – Turqi
 • Albatur – Turqi
 • Amig – Spanjë
 • Asa Plastici – Itali
 • Batu Design – Turqi
 • Bellanda – Itali
 • Burak – Turqi
 • Cafim – Itali
 • Dekodur – Gjermani
 • Digitel – Serbia
 • Domus Line – Itali
 • DuPont – SHBA
 • Emuca – Spanjë
 • Eroglu – Turqi
 • Falco – Hungari
 • Falmec – Itali
 • Gamet – Poloni
 • GGA – Itali
 • GiPlast – Itali
 • Giusti – Itali
 • Grass – Austri
 • Harn – Malasia
 • Holz In Form – Gjermani
 • Incoll – Kinë
 • Inoxa – Itali
 • Kaindl – Austria
 • Kronospan – Gjermani
 • Kulac – Turqi
 • Mesan – Turqi
 • Metalimpex – Sllovenia
 • Pfleiderer – Gjermani
 • Prestige – Poloni
 • Proal – Itali
 • Rehau – Itali
 • Renolit – Gjermani
 • Richter – Gjermani
 • Rodi – Portugali
 • Rujzdesign – Sllovenia
 • Salice – Itali
 • Sambeat – Spanjë
 • Sauerland Spanplatte – Gjermani
 • Securitel – Itali
 • Servetto – Itali
 • Sm-Art – Itali
 • System Holz – Itali
 • Tece – Turqi
 • Telma – Itali
 • Topstar – Itali