Контакт


Mалопродажба, изложбен салон и услуги

ПОДРУЖНИЦА БУТЕЛ 1
Ул.Душко Поповиќ бр.1, – Скопје
Тел. +389 (0)2 26 14 030; +389 (0)2 26 28 870
Факс: +389 (0)2 26 00 017
Email: contact@soloprom.com.mk
Работно време
(пон. – пет.) 8:00 – 18:00 часот (За нарачки до 16:30)
(сабота) 8:00 – 13:30 часот

Големопродажба и дистрибуција

СОЛОПРОМ ЦДЦ КАТЛАНОВО
Ул.1 бб, Катланово – Скопје
Тел. +389 (0)2 26 14 030; +389 (0)2 26 28 870
Факс: +389 (0)2 26 00 017
Email: distribucija@soloprom.com.mk
Работно време
(пон. – пет.) 8:00 – 16:00 часот
(сабота) 8:00 – 14:00 часот

Малопродажба и услуги

ПОДРУЖНИЦА КИСЕЛА ВОДА
Ул.Христо Татарчев-1 број 101А, Скопје
Тел. +389 (0)2 27 46 401
Email: kv@soloprom.com.mk
Работно време
(пон. – пет.) 8:00 – 16:00 часот

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher