Kompensatë

Користење на филтерот
Послужете се со филтерот побргу да ја најдете иверката која Вам најмногу ви одговара. Најпрво одберете ја групата на дезени, а потоа и потребната дебелина. Стиснете „ Барај “ и разгледајте го изборот.