Panele

Prodhues PFLEIDERER- Germani, TOPSTAR – Itali
Përshkrim Bërthamë standarde – Р2
Tabelë e përpunuar nga tri shtresa të grimcave të drurit të lidhura ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtësi, e fisnikëruar me HPL varak.
Bërthamë rezistuese ndaj lagështisë – Р3
abelë e përpunuar nga tri shtresa të grimcave të drurit të lidhura ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtësi, e fisnikëruar me HPL varak.
Gjatë prodhimit të përzierjes është shtuar përbërës special e cila tabelës ia jep veçorinë e rezistencës ndaj ujit.
Мë shumë informacion Click the links to learn more:

Shërbime | Sipërfaqet | Мirëmbajtje

Островска плотна
Аголна плотна
Зидна облога

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher