• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Нема на залиха
  ELEVATE конструкција за биро на подигање 43.612,00 ден

  Системот ELEVATE е произведен со цел да се подобри и зачува здравјето на вработените. Овој систем со висинско подесување за неколку секунди ќе ја промени својата положба од седечка

  Нема на залиха

 • IDRA конструкција за биро 8.592,00 ден

  IDRA е систем за бироа дизајниран да ги исполни барањата на пазарот: употребата на квалитетни материјали, беспрекорниот финиш. Преку гредата (траверзата) која ги поврзува двете ног

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории