• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Нема на залиха
  Вертикален профил – едноканален 1.570,00 ден

  SHOP – V е систем за распределба на дрвени полици, како и сукала (оклагии) и држачи за закачување на облека. Системот вклучува алуминиумски профили во сива боја кои се фиксираат ве

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Вертикален профил, двоканален ASPD 1.505,00 ден1.832,00 ден

  SHOP – V е систем за распределба на дрвени полици, како и сукала (оклагии) и држачи за закачување на облека. Системот вклучува алуминиумски профили во сива боја кои се фиксираат ве

  Нема на залиха

 • Заоблен држач за закачалки 568,00 ден

  SHOP – V е систем за распределба на дрвени полици, како и сукала (оклагии) и држачи за закачување на облека. Системот вклучува алуминиумски профили во сива боја кои се фиксираат ве

  На залиха

 • Заоблена оклагија 1.567,00 ден

  SHOP – V е систем за распределба на дрвени полици, како и сукала (оклагии) и држачи за закачување на облека. Системот вклучува алуминиумски профили во сива боја кои се фиксираат ве

  На залиха

 • Правоаголен држач за закачалки 265,00 ден

  SHOP – V е систем за распределба на дрвени полици, како и сукала (оклагии) и држачи за закачување на облека. Системот вклучува алуминиумски профили во сива боја кои се фиксираат ве

  На залиха

 • Нема на залиха
  Правоаголна оклагија 600×300 мм 978,00 ден

  SHOP – V е систем за распределба на дрвени полици, како и сукала (оклагии) и држачи за закачување на облека. Системот вклучува алуминиумски профили во сива боја кои се фиксираат ве

  Нема на залиха

 • Правоаголна оклагија 900×300 мм 1.073,00 ден

  SHOP – V е систем за распределба на дрвени полици, како и сукала (оклагии) и држачи за закачување на облека. Системот вклучува алуминиумски профили во сива боја кои се фиксираат ве

  На залиха

 • Сет конзоли за дрвени полици 205,00 ден350,00 ден

  SHOP – V е систем за распределба на дрвени полици, како и сукала (оклагии) и држачи за закачување на облека. Системот вклучува алуминиумски профили во сива боја кои се фиксираат ве

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории