• Филтри
  • Сортирај
    ...
  • Нема на залиха
    Плоча ОСБ2 1.072,00 ден2.581,00 ден

    За да се произведе ОСБ табла, се сечат долги и лиснати дрвни деланки. Се нанесуваат три или четири слоја од овие деланки со правец на должина на таблата и меѓусебно се сврзуваат со

    Нема на залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории