• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Нема на залиха
  Медијапан оплеменет од 1 страна 6.233,00 ден9.379,00 ден

  Табла изработена со средна густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина. Еднострано оплеменета со меламинска фолија во бела боја, а вт

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Медијапан оплеменет од 2 страни 6.393,00 ден6.944,00 ден

  Табла изработена со средна густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина. Дво-страно оплеменета со меламинска фолија во бела боја. Најч

  Нема на залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории