• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Нема на залиха
  МДФ – Медијапан суров 2.965,00 ден14.908,00 ден

  Табла изработена со средна густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина. Овие плочи лесно се обработуваат. Одлични за обложување на ра

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  ХДФ – Медијапан суров 1.625,00 ден2.352,00 ден

  Табла изработена со висока густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина. Овие плочи лесно се обработуваат. Одлични за обложување на ра

  Нема на залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории