• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Kinvaro F-20 7.834,00 ден

  Kinvaro F-20 е механизам за отварање на дводелни вратички со превиткување. На неприкосновеното отварање се надоврзува и интегрираниот систем за меко затварање кој дополнително може

  На залиха

 • Kinvaro T-65 1.554,00 ден

  Kinvaro T-65 е механизам кој прогресивно ја отвара вратичката нагоре. Има интегриран систем за меко затварање кој дополнително може да се подесува. Наменет за елементи со висини од

  На залиха

 • Kinvaro T-71 2.871,00 ден

  Kinvaro T-71 е механизам кој прогресивно ја отвара вратичката нагоре. Има интегриран систем за меко затварање кој дополнително може да се подесува. Наменет за елементи со висини од

  На залиха

 • Kinvaro T-76 3.069,00 ден

  Kinvaro T-76 е механизам кој прогресивно ја отвара вратичката нагоре. Има интегриран систем за меко затварање кој дополнително може да се подесува. Наменет за елементи со висини од

  На залиха

 • Нема на залиха
  Механизам KINVARO T-SLIM, вградлив, Отварање со притискање 4.928,00 ден4.997,00 ден

  KINVARO T-SLIM е механизам за отварање на вратичките на висечките елементи во кујните. Вратичката се отвара со притискање и овозможува оптимален пристап до целиот простор за склади

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Механизам KINVARO T-SLIM, вградлив, Отварање со рачка 4.437,00 ден4.504,00 ден

  KINVARO T-SLIM е механизам за отварање на вратичките на висечките елементи во кујните. Вратичката се отвара нагоре и овозможува оптимален пристап до целиот простор за складирање. О

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Механизам KINVARO T-SLIM, Површински, Отварање со притискање 5.271,00 ден5.340,00 ден

  KINVARO T-SLIM е механизам за отварање на вратичките на висечките елементи во кујните. Вратичката се отвара со притискање и овозможува оптимален пристап до целиот простор за склади

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Механизам KINVARO T-SLIM, Површински, Отврање со рачка 4.780,00 ден4.847,00 ден

  KINVARO T-SLIM е механизам за отварање на вратичките на висечките елементи во кујните. Вратичката се отвара нагоре и овозможува оптимален пристап до целиот простор за складирање. О

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Пневматски пистон FPG-001 93,00 ден

  Пневматски пистони за вратички на подигнување.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Пневматски пистон FPG-007 167,00 ден195,00 ден

  Пневматски пистони за вратички на подигнување со меко затварање.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Пневматски пистон WA2011 48,00 ден

  Пневматски пистони за вратички на подигнување.

  Нема на залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории