• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Нема на залиха
  Base UPD, 1P 1USBC2 1E

  Модул со еден Шуко приклучок, два USB напојувачи и едно празно место за спојки за пренос на податоци. Се поставува на работното биро со помош на Frame 3 – рамка од нерѓосувачки чел

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Base UPD, 1P 1USBC2 3E

  Модул со еден Шуко приклучок, два USB напојувачи и три празни места за спојки за пренос на податоци. Се поставува на работното биро со помош на Frame 5 – рамка од нерѓосувачки чели

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Base UPD, 3P 2E

  Модул со три Шуко приклучока, два USB напојувачи и три празни места за спојки за пренос на податоци. Се поставува на работното биро со помош на Frame 5 – рамка од нерѓосувачки чели

  Нема на залиха

 • Base UPD, BN 1P 4E, Црна 1.951,00 ден

  Модул со еден Шуко приклучок, и четири празни места за спојки за пренос на податоци. Се поставува на работното биро со помош на Frame 5 – рамка од нерѓосувачки челик.

  На залиха

 • Нема на залиха
  Compact S, 1M 2P 1E 3.015,00 ден

  Модул со поклопец со два Шуко приклучока и едно празно место за спојки за пренос на податоци.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Compact S, 1M 2P 1USBC2 2E 5.853,00 ден

  Модул со поклопец со два Шуко приклучока, два USB напојувачи и две празни места за спојки за пренос на податоци.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Compact S, 1M 3P 2E 3.370,00 ден

  Модул со поклопец со три Шуко приклучока и две празни места за спојки за пренос на податоци.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Compact, 1M 1P 1USBC2 // 2P 5.735,00 ден

  Модул со поклопец кој обезбедува пристап до струја од горе и долу. Горе нуди пристап до еден Шуко приклучок и два USB напојувачи. Долу (под работната површина) нуди пристап до два

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Compact, 1M 2P 2D // 4P 5.203,00 ден

  Модул со поклопец кој обезбедува пристап до струја од горе и долу. Горе нуди пристап до два Шуко приклучока и две мрежни спојки. Долу (под работната површина) нуди пристап до четир

  Нема на залиха

 • Conference, Црна боја 18.742,00 ден

  CONFERENCE овозможува пристап на приклучоците од двете страни на бирото, но и поклопецот да биде спуштен и израмнет со бирото кога уредите во него се приклучени. Наменет за модулот

  На залиха

 • Нема на залиха
  Desk Up UPD, 1P 1USBC2 1E 4.316,00 ден

  Модул со еден Шуко приклучок, два USB напојувачи и едно празно место за спојки за пренос на податоци.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Desk Up UPD, 2P 1E 1.833,00 ден

  Модул со два Шуко приклучока и едно празно место за спојки за пренос на податоци.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Desk Up Носач – Двоен 1.182,00 ден

  Носач за модулите Desk Up и Extra Power.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Desk Up Носач – Единечен 887,00 ден

  Носач за модулите Desk Up.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Extra Power UPD, 1M 3P 1.951,00 ден

  Модул со три Шуко приклучока.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Extra Power UPD, 1M 4P 2.188,00 ден

  Модул со четири Шуко приклучока.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Extra Power UPD, 1M 5P, Црна со Алуминиум сива 2.424,00 ден

  Модул со пет Шуко приклучока.

  Нема на залиха

 • Flip Up, 2P 1USBC 1 E, Црна со Брусен инокс 7.900,00 ден

  Модул со скриени приклучоци. До нив ќе пристапите со притискање на поклопецот кој работи на тастер. Модулот е опремен со два Шуко приклучоци, две USB напојувачи и едно празно место

  На залиха

 • Frame 3 2.956,00 ден

  Рамка од нерѓосувачки челик за фиксирање на модулите Base UPD. Може да се вгради на површини со дебелини од 16 до 50 мм.

  На залиха

 • Frame 5 3.547,00 ден

  Рамка од нерѓосувачки челик за фиксирање на модулите Base UPD. Може да се вгради на површини со дебелини од 16 до 50 мм.

  На залиха

 • Нема на залиха
  Iris, 1P 2.601,00 ден

  Модул со еден Шуко приклучок. Со свртување на вртливиот прстен блендата се отвара со што се овозможува пристап до приклучокот.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Iris, 1USBC2 5.439,00 ден

  Модул со два USB напојувачи. Со свртување на вртливиот прстен блендата се отвара со што се овозможува пристап до напојувачите.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Iris, Cable Pit 1.771,00 ден1.774,00 ден

  Модул со место за држење на каблите од уредите. Со свртување на вртливиот прстен блендата се отвара со што се овозможува пристап до скриените каблиња.

  Нема на залиха

 • Pillar – Самостоен модул, Црна со Алуминиум сива 8.520,00 ден

  PILLAR е пренослива приклучна кутија со постолје. Користи еден довод на струја преку кој нахранува 7 места со Шуко приклучок и два УСБ приклучока за напојување.

  На залиха

 • Pop Up X3 2.110,00 ден

  Модул со скриени три Шуко приклучока и два USB напојувачи. До приклучоците ќе дојдете со целосно кревање на куќиштето. За повторно да го спуштите куќиштето кликнете на црвеното коп

  На залиха

 • Pop Up, 2PIT 1USBC2, Бела 6.799,00 ден

  Модул со два USB напојувачи и два приклучока за кабел на мобилен.

  На залиха

 • Нема на залиха
  Pop Up, 1P 1USBC2 6.474,00 ден6.503,00 ден

  Модул со еден Шуко приклучок и два USB напојувачи.

  Нема на залиха

 • Pop Up, 1P 2PIT, Бела 4.139,00 ден

  Модул со еден Шуко приклучок и два приклучока за кабел на мобилен.

  На залиха

 • Нема на залиха
  Pop Up, 2P 3.547,00 ден3.666,00 ден

  Модул со два Шука приклучока.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Капаче со две приклучни опции 177,00 ден

  Капаче со две приклучни опции за пополнување на празен сегмент кај одредени модули. Може да вградите HDMI спојка, мрежна спојка или USB 3.0 спојка.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Капаче со една приклучна опција 177,00 ден

  Капаче со една приклучна опција за пополнување на празен сегмент кај одредени модули. Може да вградите HDMI спојка, мрежна спојка или USB 3.0 спојка.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Полно капаче 177,00 ден

  Полно капаче за пополнување на празен сегмент кај одредени модули. Се користи доколку не сакате празниот сегмент да го пополните со некоја спојка за пренос на податоци.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Приклучок HDMI 769,00 ден

  HDMI спојка за да се поврзете со некој мултимедиски уред во близина (пример, монитор, телевизор или преоектор)

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Приклучок USB 3.0 769,00 ден

  Спојка за пренос на податоци.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Приклучок за мрежа и интернет 532,00 ден

  Спојка за мрежа и интернет.

  Нема на залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории