• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Нема на залиха
  Iris, 1P 2.601,00 ден

  Модул со еден Шуко приклучок. Со свртување на вртливиот прстен блендата се отвара со што се овозможува пристап до приклучокот.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Iris, 1USBC2 5.439,00 ден

  Модул со два USB напојувачи. Со свртување на вртливиот прстен блендата се отвара со што се овозможува пристап до напојувачите.

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Iris, Cable Pit 1.771,00 ден1.774,00 ден

  Модул со место за држење на каблите од уредите. Со свртување на вртливиот прстен блендата се отвара со што се овозможува пристап до скриените каблиња.

  Нема на залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории