• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • 0030 NTM со АБС фронт 7.110,00 ден

  Ламинатна работна плоча за островски и аголни елементи. Наместо стандардното заоблување на фронтовите оваа плоча е покриена со АБС трака што и дава модерн и линеарен изглед.

  На залиха

 • 0719 NTM со АБС фронт 5.400,00 ден

  Ламинатна работна плоча за островски и аголни елементи. Наместо стандардното заоблување на фронтовите оваа плоча е покриена со АБС трака што и дава модерн и линеарен изглед.

  На залиха

 • 0724 NTM со АБС фронт 7.110,00 ден

  Ламинатна работна плоча за островски и аголни елементи. Наместо стандардното заоблување на фронтовите оваа плоча е покриена со АБС трака што и дава модерн и линеарен изглед.

  На залиха

 • 1039 LU 3.960,00 ден

  Ламинатна работна плоча за островски и аголни елементи.

  На залиха

 • 2628 NTM со АБС фронт 4.320,00 ден

  Ламинатна работна плоча за островски и аголни елементи. Наместо стандардното заоблување на фронтовите оваа плоча е покриена со АБС трака што и дава модерн и линеарен изглед.

  На залиха

 • 2629 NTM со АБС фронт 5.400,00 ден

  Ламинатна работна плоча за островски и аголни елементи. Наместо стандардното заоблување на фронтовите оваа плоча е покриена со АБС трака што и дава модерн и линеарен изглед.

  На залиха

 • 3302 LU 4.480,00 ден

  Ламинатна работна плоча за островски и аголни елементи.

  На залиха

 • 3448 KER 19.600,00 ден

  Ламинатна работна плоча за островски и аголни елементи.

  На залиха

 • 5012 4.000,00 ден

  Ламинатна работна плоча за островски и аголни елементи.

  На залиха

 • Нема на залиха
  5547 LU 19.700,00 ден

  Ламинатна работна плоча за островски и аголни елементи.

  Нема на залиха

 • S022 SP

  Ламинатна работна плоча за островски и аголни елементи.

  На залиха

 • S023 SP 4.200,00 ден

  Ламинатна работна плоча за островски и аголни елементи.

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории