• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Нема на залиха
  Фиока DWD XP H=182 со реилинг, меко затварање 2.501,00 ден2.547,00 ден

  Стандарден систем за фиоки DWD XP со единечна надградба, и интегрирано меко затварање. Извонредните работни карактеристики на лизгачите и елегантниот дизајн на страниците се соедин

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Фиока DWD XP H=95, Стандард, меко затварање 1.941,00 ден2.319,00 ден

  Стандарден систем за фиоки DWD XP со единечна надградба, и интегрирано меко затварање. Извонредните работни карактеристики на лизгачите и елегантниот дизајн на страниците се соедин

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Фиока DWD XP Внатрешна, со меко затварање, H=95 3.906,00 ден7.220,00 ден

  Систем за внатрешни фиоки DWD XP, со интегрирано меко затварање. Извонредните работни карактеристики на лизгачите и елегантниот дизајн на страниците се соединуваат да создадат сеоп

  Нема на залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории