• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Нема на залиха
  Фиока DYNAPRO 2D, меко затварање 1.830,00 ден2.243,00 ден

  DYNAPRO е систем за фиоки со дрвени страници со вграден систем за меко затварање. Опремен со држачи кои овозможуваат подесување на челото по висина и подесување на накосувањето на

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Фиока DYNAPRO 2D, Отварање со притискање, меко затварање 4.242,00 ден4.655,00 ден

  DYNAPRO е систем за фиоки со дрвени страници со вграден систем за меко затварање и додаток за отварање на фиоката со притискање. Опремен со држачи кои овозможуваат подесување на че

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Фиока DYNAPRO 4D, меко затварање 2.202,00 ден2.615,00 ден

  DYNAPRO е систем за фиоки со дрвени страници со вграден систем за меко затварање. Опремен со држачи кои овозможуваат подесување на челото по висина, подесување на накосувањето на ч

  Нема на залиха

 • Нема на залиха
  Фиока DYNAPRO 4D, Отварање со притискање, меко затварање 4.614,00 ден5.027,00 ден

  DYNAPRO е систем за фиоки со дрвени страници со вграден систем за меко затварање и додаток за отварање на фиоката со притискање. Опремен со држачи кои овозможуваат подесување на че

  Нема на залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории